Timmermansgränd | Mariehus – bra boende i Mariestad

Mariehus använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Timmermansgränd

Två stycken sexvåningshus vid vattnet
Timmermansgränd 18

Hitta hit!

Skeppets två bostadshus är sex våningar höga med utskjutande balkonger på varje våningsplan och ett så kallat penthouse, en indragen takvåning som platsbyggts helt i trä.

I hela huset har utsikten värdesatts. Lägenheternas moderna och öppna planlösning med fönster från golv till tak skapar en fin koppling till naturen utanför. Genom att balkongerna placerats vid hörnen på huset och skjuter ut en bit utanför hörnet får hyresgästen större möjligheter att njuta av såväl solens värmande strålar som utsikten över vattnet. Alla balkonger har en inglasad del och en öppen del.

Lägenheterna har trägolv i alla rum bortsett från badrum och en liten del av hallen som är belagd med klinker. Badrummen är helkaklade och har snygga duschväggar i glas. Alla hyresgäster kan dessutom njuta av bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.

Förutom att det finns allmän plats för parkering av permobiler, rullatorer och barnvagnar så finns det även extra cykelförråd att hyra för den som har en cykel som man vill låsa in. Den som vill låta cykeln stå utomhus kan göra det under tak på cykelparkeringen utanför husen.

Det finns även carport och parkeringsplatser att hyra för bilen.

23 lägenheter, ett till fyra rum och kök.

Kabel-TV från Comhem och fiber från Telia.

Har du frågor?

För mer information så ta kontakt med Eric Svensson på telefon 0501-686 16 eller skicka ett mail: e-mail till Eric

Senast uppdaterad 2 mars, 2018 av Maria Andersson
Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com