Projektledare | Mariehus – bra boende i Mariestad

Mariehus använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Projektledare

Vi söker nu projektledare.

Vi erbjuder

Mariehus har för avsikt att stärka insatsen inom byggprojektledning. I nuläget arbetar vi mycket med externt stöd för både bygg- och projektledning. Med den nyinrättade tjänsten projektledare planerar vi ta hem dessa arbetsuppgifterna i egen regi och därigenom effektivisera arbetet och skapa bättre kontinuitet och erfarenhetsåterföring i våra byggprojekt. Tjänsten som projektledare innebär både en strategisk och operativ roll – från att delta i utvecklingsfrågor till att handfast leda byggprojekt från början till slut.

Som projektledare på Mariehus har du en nyckelroll i att planera och genomföra omfattande ny- och ombyggnadsprojekt, dock utesluter det inte att det ibland också kan handla om mindre projekt. Du kommer självständigt leda byggprojekt med ansvar för projektets ekonomi och genomförande från tidiga initieringsskeden till slutbesiktning och driftöverlämning.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har högskoleexamen inom bygg- och anläggning eller annan likvärdig utbildning kombinerad med relevant erfarenhet. För att fungera i rollen krävs att du har nödvändig kompetens att självständigt leda omfattande ny- och ombyggnadsprojekt. Detta innebär bl.a. att du skall ha gedigen erfarenhet från större total- och utförandeentreprenader, med fördel från entreprenörsrollen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper som initiativkraft, noggrannhet, ledarskap, ansvarskänsla och samarbetsförmåga.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön efter överenskommelse. Villkor i övrigt enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Kontakt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fastighetschef Marcus Tinglöf på telefon 0501-686 18.

Ansökan

Ansökan sker digitalt via projektledare@mariehus.se eller per brev till Mariehus AB, Box 119, 542 22 Mariestad (märk kuvertet med ”Projektledare”).

Sista ansökningsdatum är 2019-04-30.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Mariehus har utifrån egen strategi valt exponering av platsannonser och rekryteringsstöd. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Senast uppdaterad 15 april, 2019 av Maria Andersson
Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com