Mariehus använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Lediga jobb

Mariehus söker en ny driftschef

Mariehus AB är ett välskött och välrenommerat allmännyttigt bolag som äger och förvaltar cirka 120 000 m² fastigheter i Mariestad, i huvudsak bostäder men även kommersiella lokaler för kontor och handel i centrumläge. Fastighetsbeståndet har en stor bredd i fråga om boendevärden; från äldre kulturhistoriska fastigheter i gamla stan, traditionella naturnära bostadsområden från bland annat 1960-talet till nyproducerade fastigheter vid Vänerns strand.

Ryggraden för vår verksamhet är våra 30 kompetenta och engagerade medarbetare som med stöd av ISO-certifierat kvalitets- och miljöledningssystem utvecklar klimatsmarta och trivsamma bostäder och lokaler för våra dokumenterat nöjda kunder. Bolaget präglas av en positiv medarbetarkultur där kännetecknen är affärsmässighet, kunddrivet och delaktighet.

Vi erbjuder

Vår nuvarande driftchef går i pension varför vi söker en efterträdare som vill ingå i teamet för att fortsätta utveckla fastighetsbeståndet och verksamheten.

Som driftschef kommer du vara underställd bolagets fastighetschef. Till din hjälp kommer du ha en drifttekniker och fyra underställda arbetsledare som tillsammans med fastighetsskötare och målare ansvarar för den dagliga fastighetsskötseln.

Du ansvarar för att drift och skötsel, inklusive myndighets- och statusbesiktningar, genomförs och utvecklas inom fastighetsbeståndet. Du kommer också projektleda och upphandla installationsombyggnader och mindre byggåtgärder som till exempel brand- och vattenskador samt hyresgästanpassningar. Vidare kommer du bistå fastighetschefen och ekonomichefen med underlag för budget och genomföra ekonomisk uppföljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör med flerårig erfarenhet inom teknisk förvaltning med inriktning mot installationsteknik och energi. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet och kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt. Vidare har du erfarenhet av projektledning inom installationsteknik. Det är viktigt att du har en god administrativ förmåga.

Meriterande

Meriterande är kunskap om LOU.

Eftersom tjänsten är en chefsbefattning ser vi det som starkt meriterande om du har en dokumenterad ledarskapserfarenhet.

Personliga egenskaper

Eftersom vi värnar om den goda positiva anda som råder inom bolaget är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och andra egenskaper som gör att vi även fortsättningsvis kan erbjuda en trevlig arbetsplats.

Som person ska du vara engagerad i att driva frågor framåt och komma till avslut, strukturerad och initiera utvecklingsbehov. Eftersom kunderna är en förutsättning för vår existens måste du vara kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Provanställning i 6 månader.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta fastighetschef Marcus Tinglöf på telefon 0501-686 18 eller via mail marcus.tinglof@mariehus.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och löneanspråk senast 2018-01-29 via e-post till marcus.tinglof@mariehus.se.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Mariehus har utifrån egen strategi valt exponering av platsannonser och rekryteringsstöd. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Senast uppdaterad 17 januari, 2018 av Maria Andersson